Deputații PSRM au semnat o declarație: Preferăm să renunțăm la mandatele de deputat, decât să trădăm echipa// VIDEO

Cei 35 deputați ai PSRM, aleși pe lista de partid și în circumscripții uninominale, au prezentat astăzi o declarație prin care se obligă să lucreze în viitorul Legislativ în cadrul unei singure fracțiuni.

Mai mult, ei au declarat că, în cazul în care vor fi presați, preferă să renunțe la mandatele de deputat, decât să trădeze echipa PSRM.

„Noi, deputații Partidului Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova, promitem alegătorilor noștri că vom lucra în noul Parlament numai în cadrul unei singure echipe unite a fracțiunii Partidului Socialiștilor. În cazul în care vom fi presați, preferăm să renunțăm la mandatele de deputat, decât să trădăm echipa PSRM și alegătorii noștri.

Suntem conștienți de responsabilitatea noastră pentru viitorul țării noastre și ne declarăm angajamentul față de valorile, programul și obiectivele Partidului Socialiștilor, precum și de interesele fiecăruia dintre alegătorii noștri”, se arată în declarația socialiștilor.

Totodată, președinta partidului, Zinaida Greceanîi, a precizat că la moment formațiunea nu duce tratative cu niciun partid, iar afirmațiile privind eventuale coaliții dintre PSRM și alte partide sunt doar speculații.