/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Și-ar fi îngropat copilul născut prematur. Femeia este mamă a patru copii, trei dintre care sunt minori

05 martie 2019, ora 18:14

Caz îngrozitor în satul Sălcuța din raionul Căușeni. O femeie este acuzată că și-a îngropat copilul născut prematur, în grădina din spatele casei.

Politia a fost alertată de către asistenta medicală din localitate. Cu o zi până la tragedie, femeia, în vârstă de 36 de ani, ar fi muncit toată ziua, iar spre seară a avut o hemoragie intrauterina care a provocat o naștere spontană și prematură, la aproape 26 de săptămâni de sarcină.

Mama a luat fatul si l-ar fi ingropat in spatele casei. Aceasta nu ar fi anuntat politia, dar nici medicul. Politia a initiat un proces-penal pe marginea acestui caz. Cadavrul bebelusului a fost dezgropat pentru a fi supus expertizei medico-legale. Familia are la intretinere patru copii, trei dintre care sunt minori.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram