image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid caută antrenor: 3 variante pentru postul ocupat acum de Santiago Solari

Real Madrid a pierdut de două ori în doar o săptămână în fața marei rivale Barcelona, mai întâi în semifinalele Cupei Spaniei și apoi în La Liga, iar zilele lui Santiago Solari pe Santiago Bernabeu sunt numărate. AS anunță că Real Madrid îi caută deja înlocuitor lui Santiago Solari și pe lista lui Florentino Perez se află în prezent trei antrenori.

Eliminată din Cupa Spaniei și din cursa pentru titlu în La Liga, Real Madrid mai are un singur obiectiv în acest sezon: UEFA Champions League. Practic, doar un triumf în cea mai tare competiție intercluburi îi poate salva scaunul lui Santiago Solari. Florentino Perez se gândește însă deja la viitor și a alcătuit o listă cu posibili înlocuitori pentru tehnicianul argentinian.

AS scrie că Joachim Low reprezintă un vis mai vechi al lui Florentino Perez și se încadrează perfect profilului căutat de președintele Realului. Selecționerul naționalei Germaniei a precizat într-un interviu acordat de curând că se gândește serios la a prelua o echipă de club și că "Real Madrid este o formație pe care orice antrenor și-ar dori să o pregătească".

O altă variantă prezentată de ziarul de casă al Realului este italianul Massimiliano Allegri. De curând, unul dintre apropiații antrenorului italian a dezvăluit că "misiunea lui Allegri la Juventus se apropie de final". Tehnicianul e pe banca torinezilor din 2014, unde a sosit după ce a petrecut trei ani şi jumătate la Milan. A cucerit un titlu şi o Supercupă cu "rossonerii", iar cu Juve are patru titluri, patru Cupe şi o Supercupă a Italiei.

Cu Massimiliano Allegri, Juventus a jucat două finale de Liga Campionilor, ambele pierdute, în 2015 şi 2017.

Florentino Perez a vrut să-l aducă pe Mauricio Pochettino la Real Madrid imediat după plecarea lui Zinedine Zidane. Argentinianul semnase însă de curând un nou contract cu Tottenham și Daniel Levy, președintele clubului, nu l-a lăsat să plece. Antrenor la Tottenham din 2014, Mauricio Pochettino a strâns 261 de meciuri pe banca londonezilor, totalizând 148 de victorii, 54 de remize și 59 de înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: