Ruslan Codreanu, despre ambuteiajele create de angajații de la Autosalubritate: „Să blochezi 6 străzi pentru a evacua două crengi, în orele de vârf, este crimă”

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, s-a arătat indignat de muncitorii de la Întreprinderea Municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, care au blocat mai multe străzi pentru a evacua câteva crengi. Mai mult, Codreanu a menționat că la observația făcută angajatului, acesta a reacționat agresiv

Foto: UNIMEDIA

„Să blochezi 6 străzi pentru a evacua două crengi, în orele de vârf, este crimă. Iar atunci când eu îi fac observație șoferului tractorului, ca să dea mașina puțin mai pe dreapta, și el începe a striga, la fel este obraznic și urât. Indiferent că eu i-am făcut observație sau alt chișinăuian. Aceasta se referă și la RTEC, când stau doi șoferi de troleibuz unul lângă altul și discută, și spun bancuri, iar șoferii trebuie să-i înconjoare. Voi nu sunteți nacialniși (trad. rusă - șef), sunteți în serviciul oamenilor”, a comentat Ruslan Codreanu.

În replică, șeful de la Spații Verzi, Serghei Carp, a menționat că șoferul de tractor implicat în aceste caz era proaspăt angajat la muncă.

„Eu îmi cer scuze de ceea ce s-a petrecut vineri. Astăzi va fi o adunare cu angajații. Bărbatul care muncea, era de trei zile angajat și nu s-a conformat situației. Vom lua toate măsurile necesare”, a menționat Carp.

În comentariu, Codreanu a mai adăugat că serviciile municipale trebuie să intervină în weekend și în primele ore ale dimineții, atunci când nu se vor crea ambuteiaje.


Pub