(foto) S-au cununat și și-au botezat copilul după gratii. Un deținut și soția sa aflată în libertate, și-au jurat credință veșnică

Un deținut din custodia Penitenciarului nr.12-Bender și soția sa aflată în libertate și-au jurat credință și iubire veșnică în fața altarului. Activitatea a avut loc la finele săptămânii trecute, în incinta Bisericii de pe teritoriul penitenciarului. Tot în acea zi, cei doi și-au botezat fiica.

Foto: anp.gpv.md

Căsătoria civilă a tinerilor a avut loc în anul 2016, iar de curând, în prezența părinților, rudelor apropiate și reprezentanților penitenciarului, aceștia și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

botez / Sursa:anp.gpv.md

La finalul serviciului divin, preoții au felicitat tinerii, urându-le viață fericită împreună, se menționează într-un comunicat emis de Administrația Națională a Penitenciarelor.

cununie / Sursa:anp.gpv.md

Astfel de evenimente se înscriu în rândul activităților de asistență religioasă și au ca scop menținerea legăturii condamnaților cu familia, contribuind la creșterea șanselor de incluziune socială a persoanelor private de libertate.


Pub