RTEC repară defecțiunile tehnice depistate de oamenii legii la troleibuzele care circulă pe străzile capitalei

În urma verificărilor Poliției la parcul de troleibuze nr.1 din sectorul Buiucani al capitalei, unde au fost depistate mai multe încălcări ale legislaţiei, admise de către şoferi, cum ar fi defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, Regia Transport Electric Chișinău informează că s-a sesizat și se efctuează lucrări de reparație.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, iluminatul la troleibuzele cu numărul de bord 1200, 1241 a fost restabilit. De asemenea, parbrizul nou pentru troleibuzul 1271 va fi livrat în curând.

Regia Transport Electric Chișinău va monitoriza executarea lucrărilor de diagnosticare tehnică în fiecare Parc.

Amintim că în urma încălcărilor depistate de către forțele de ordine au fost întocmite 4 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 600 lei lei la 900 lei și cu aplicarea a câte 3 puncte de penalizare, pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice, mecanicului i-a fost înmânată prescripție cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate, iar pentru patru unități de transport a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

Poliția va continua activitățile la acest compartiment.


Pub