Se vrea la cârma Primăriei Chișinău? Ruslan Codreanu va candida la alegerile locale cu o condiție

În câteva luni vom avea iar alegeri, cele locale. Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, susține că va candida pentru cârma municipalității la alegerile din vară doar dacă va reuși în următoarele luni să realizeze planurile pe care și le-a stabilit.

Foto: UNIMEDIA

„Obiectivul meu principal este să continui să ajut oamenii și să implementez proiectele începute alături de colegii mei. Îmi voi continua activitatea atâta timp cât voi fi util cetățenilor și voi produce schimbări spre bine. Încă nu am decis ce voi face la vară, când va avea loc scrutinul local. Nu vreau să merg în campanie cu promisiuni, așa cum se practică. Mulți sunt cei care promit fără să fi făcut ceva anterior. Voi candida doar dacă voi reuși în următoarele luni să produc rezultatele pe care le-am stabilit”, a declarat Codreanu în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

Amintim că la începutul lunii noiembrie 2018, atunci când Ruslan Codreanu a împlinit un an de când a fost numit în calitate de viceprimar, UNIMEDIA l-a întrebat dacă va candida la funcția de edil al Chișinăului la următoarele alegeri din vară, Codreanu a menționat că „este prematur să ia o astfel de decizie”.

UNIMEDIA amintește că Ruslan Codreanu este în funcția de primar interimar din luna aprilie 2018, după ce alegerile din 3 iunie 2018 din Chișinău, câștigate de Andrei Nastase au fost declarate nule de catre 3 instanțe de judecată, din cauza unui live făcut de Năstase în care acesta îndemna oamenii să iasă la vot.

Astfel, următoarele alegeri urmează să aibă loc în vara anului 2019, iar până atunci capitala este condusă de viceprimarul Ruslan Codreanu.


Pub