Întâmpină primăvara împreună cu Pay&Save și câștigă un set de voyage de la Vizaje – Nica

psvz

Pay&Save a dat startul campaniei promoționale „Întâmpină primăvara împreună cu Pay&Save!”. Astfel, în perioada 1 – 22 martie 2019, poți câștiga un set de voyage cadou de la Vizaje – Nica, care conține o cremă pentru ochi, două creme pentru faţă şi una pentru corp.

În cadrul campaniei pot participa toate persoanele fizice, care au împlinit 18 ani până la începerea Campaniei, sunt posesorii unui buletin de identitate şi dețin permis de ședere/rezidență în Republica Moldova.

La promoţie vor participa toți deținătorii de carduri bancare Moldova Agroindbank, care vor efectua cumpărături în orice punct comercial al rețelei de magazine Vizaje – Nica în perioada 01.03.2019  – 22.03.2019, achitând produsele cu cardul MAIB/terminal MAIB.

Într-un final, vor fi selectate zece persoane care au efectuat cumpărături la magazinele Vizaje-Nica în perioada Campaniei și vor primi câte un set de voyage cadou de la Vizaje – Nica. Câștigătorul va fi depistat prin extragere, efectuată cu ajutorul site-ului www.random.org. După ce se va afla câștigătorul va fi preluată legătura și va fi înmânat cadoul.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 25 Martie 2019.

Proiectul Pay&Save – este un proiect absolut inovaţional pe piaţa bancară, ce constă în fidelizarea unei comunităţi de persoane, şi anume deţinătorii de carduri Moldova Agoindbank, care vor beneficia de diverse reduceri. Conform schemei de bază al acestui proiect, o parte din banii cheltuiţi la procurarea sau achitarea pentru marfă/servicii îi va fi restituită clientului pe conturile sale bancare. Astfel, acest proiect este primul proiect de cashback în Republica Moldova. El întruneste cele mai titulare companii, întreprinderi din Republica Moldova, ce prestează diverse servicii şi comercializează cele mai variate mărfuri, companii ce merită încredere având un înalt nivel de deservire, atitudine ireproşabilă faţă de clienți şi o calitate sporită a mărfurilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente