/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Unde va fi deschisă prima stație de încărcare a automobilelor electrice

missing
04 martie 2019, ora 17:28

Organizatorii spun că durata unei încărcări de 80 la sută va ajunge la maxim o oră. Echipamentul este compatibil cu toate tipurile de vehicule electrice şi permite alimentarea simultană a două automobile.

La eveniment sunt așteptați proprietarii de automobile electrice, doritorii de a cumpăra automobile prietenoase mediului, pasionații de inovații și tehnologii eco.

Stația de încărcare a automobilelor electrice a fost instalată la rețeaua de hipermarket datorită unui parteneriat strategic inițiat de UNDP Moldova în cadrul Proiectului „Oraşe verzi durabile” Green City Lab.

Până la finele acestui an se planifică instalarea a încă două stații de alimentare a automobilelor electrice în rețeaua de hipermarketuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram