/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Campania continuă? Deși alegerile au trecut, mai multe partide încă nu și-au scos panourile electorale

04 martie 2019, ora 18:33

Două dintre panourile electorale sunt aici, pe bulevardul Decebal. De pe unul, Partidul Democrat ne promite că va majora salariul mediu până la 13 mii de lei, iar de pa altul, Ilan Șor ne transmite că este pentru popor”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

„Aveți în vedere că deja au trecut alegerile și ele încă până când azi…înfrumuțesează orașul cu prostiile lor. Care continuă mai departe să ne prostească mai departe pe noi”.

La o altă intersecție am găsit panourile socialiștilor. Dar și ale partidului Șor.

„De ce nu au fost scoase… e vorba să se repete eu am înțeles că alegerile”.

„Ei se gândesc poate să mai facă o dată alegeri dacă nu vor să le scoată”.

„Pentru mine tot este un secret. Poate așteaptă alegerile anticipate”.

„Știți cât costă un banner de acesta, undeva 300 de euro, pe lună, eu am auzit. Panourile astea sunt cheltuieli de pe seama noastră, panourile acestea. Eu cred că nu aduc niciun folos panourile acestea”.

Nu toate partidele care au rămas cu panourile pe străzi ne-au oferit reacție. Doar purtătorul de cuvânt al Partidului Șor ne-a declarat că au solicitat companiei de publicitate să scoată panourile imediat după încheierea campaniei electorale. Reprezentantul PSRM a spus ca nu deține informații și nu poate să ne ofere un răspuns, iar purtătorul de cuvânt al PDM nu a răspuns la telefon pentru comentarii. Conform rapoartelor financiare prezentate pe 22 februarie la CEC, de partidele ce au acces în Parlament, cel mai mult pentru promovarea pe panouri a cheltuit PD – peste un milion de lei. Democrații sunt urmați de Partidul ȘOR cu peste 600 de mii de lei, apoi de socialiștii – puțin peste 130 de mii, iar cei din blocul ACUM au cheltuit 22 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram