Femeia

Horoscop 3 martie 2019. Vacanţă la munte şi timp petrecut cu persoana iubită

Horoscop 3 martie 2019 Berbec
Berbecii sunt însărcinaţi cu organizarea unui eveniment important. Poate fi vorba despre vizita unor rude îndepărtate, venite special pentru o anumită sărbătoare. Poate sarcina vis e va părea dificilă, dar la final, dacă totul va merge ca pe roade, veţi fi apreciaţi cum se cuvine. În orice caz, şanse mari sunt ca la această petrecere să cunoaşteţi pe cineva special. Veţi descoperi că aveţi multe în comun şi cine ştie, poate veţi repeta experienţa.

Horoscop 3 martie 2019 Taur
Taurii au astăzi ocazii de a avansa în plan personal. S-ar pueta să treceţi la următorul nivel cu o persoană, poate de la amciiţie la o poveste de dragoste sau de la o simplă relaţie la o logodnă în adevăratul sens al cuvântului. Aveţi curaj, mai ales dacă simţiţi că lucrurile evoluează într-un mod pozitiv. Bucuraţi-vă de fiecare clipă şi, dacă aveţi nevoie de un sfat, cereţi-l rudelor sau celor extrem de apropiaţi, în care puteţi avea încredere.

Horoscop 3 martie 2019 Gemeni
Gemenii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi ţină ideile personale pentru ei. Sunt multe persoane care aşteaptă să vă trădeze şi să vă ia locul în anumite circumstanţe, motiv pentruc are orice secret pe care îl aveţi, poate fi folosit împotriva voastră. Fiţi puternici, curajoşi şi ţineţi mereu capul ridicat. Demosntraţi-vă talentul, coordonarea şi capacitatea de a obţine succesul.

Horoscop 3 martie 2019 Rac
Racii au oportunitatea uriaşă de a face schimbări importante în viaţa lor. Întocmiţi o listă de priorităţi şi nu vă implicaţi în proiecte complicate, care vă pot destrăma şansa de a obţine succesul. Concentraţi-vă asupra acelor activităţi la care aţi muncit şi pentru care sunteţi pregătiţi. Puteţi face faţă presiunii doar dacă aveţi încredere în puterile voastre.

Horoscop 3 martie 2019 Leu
Leii vor fi preocupați, astăzi, de o problem în familie. Este posibil ca acest lucru să însemne o discuție cu familie despre viitor, o posibilă călătorie de vacanță sau pur și simplu renovarea casei. Pentru voi, sosirea primăverii reprezintă mai mult decât data din calendar sau vremea mai călduroasă. Pentru voi, martie este o stare de spirit care vă aduce numai energii positive. Astrele vă surâd, iar astăzi veți avea noroc. Folosiți-l cu înțelepciune!

Horoscop 3 martie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară riscă să își strice ziua din cauza unor conflicte mici, dar care pot degenera. Învățați să evitați astfel de conflicte și astfel să vă salvați ziua, dar și relațiile cu cei din jur. Nu provocați conflicte verbale pentru că există riscul să îi răniți pe cei dragi. Astrele vă recomandă ca astăzi să vă calmați, să vă regăsiți cu natura printr-o plimbare în parc, în pădure sau chiar o excursie la munte. Aerul curat și rece vă va da starea de care aveți nevoie.

Horoscop 3 martie 2019 Balanţă
Balanțele vor dedica această zi planurilor de viitor. Veți face tot posibilul pentru ca persoana iubită să vă acorde atenția necesară. Împreună veți pune la cale tot ceea ați visat atunci când v-ați cunoscut. Întemeierea familiei, cumpărarea unei case sau poate chiar un copil. Fericirea vă bate la ușă. Depinde de voi dacă îi răspundeți!

Horoscop 3 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi ‘loviți’, astăzi, de un val uriaș de pozitivitate. Dacă în mod normal există lucruri care vă enervează doar când vă amintiți de ele, începând de astăzi lucrurile se vor schimba. Un declic la nivel psihic vă va readuce printre oameni. Nu veți mai putea simți energii negative, veți fi imuni la bârfe sau vești proaste și veți deveni cea mai pozitivă persoană din grupul vostru de prieteni.

Horoscop 3 martie 2019 Săgetător
Astrele anunţă o zi în care o să-ţi zâmbească norocul. Fortuna va sprijini cele mai curajoase iniţiative din viaţa personală. E posibil să începi o nouă poveste de dragoste, sau cineva să îşi reconsidere poziţia şi să devină jumătatea ta. E important să fii vigilent, ca să nu ratezi o întâlnire incendiară. Spre seară, astrele recomandă odihnă şi o atenţie sporită la starea ta fizică.

Horoscop 3 martie 2019 Capricorn
Dacă ai planificat să dedici această duminică familiei tale, renunţă la mutra asta serioasă pe care o văd toţi cei din jur. Uită de problemele nerezolvate şi ascunde facturile la utilităţi pe care nu le-ai plătit încă. Nu răspunde la telefon dacă te sună cineva de la bancă. Cel mai indicat e să comunici cât mai mult cu copiii care se învârt prin jurul tău. Optimismul lor e cel mai bun remediu pentru orice stres. Orice activitate care îţi aduce mici emoţii pozitive e recomandată.

Horoscop 3 martie 2019 Vărsător
Azi nu ai voie să faci orice fel de experiment îţi trece prin cap. Mai ales dacă vorbim despre finanţe. Nu te încrede în cei care vin şi-ţi promit succese financiare în timpul unor proiecte aventuroase, poate chiar uşor ilegale. Fii atent şi la dietă astăzi, obiceiurile tale culinare nesănătoase cresc riscurile unor tulburări digestive.

Horoscop 3 martie 2019 Pești
Multă vreme de acum înainte îţi vei aminti evenimentele de astăzi, pentru că ele îţi vor aduce amintiri foarte plăcute. O să ai o întâlnire romantică, vei cunoaşte pe cineva uimitor, vă veţi face confesiuni şi mici daruri. Seara e posibil să asistaţi al un spectacol de muzică special, sau să citeşti o cpodoperă literară. Ai grijă doar la cheltuieli şi puţin la dietă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *