(video) Violenţe la un meci de polo, în Grecia: Trei persoane grav rănite

Trei persoane au fost grav rănite în timpul violenţelor care au avut loc, sâmbtă, la un meci de polo din campionatul Greciei, a anunţat federaţia elenă de nataţie, informează AFP.

Olympiakos conducea cu 15-2 echipa Glyfada, când un grup de 20-25 de persoane cu căşti şi îmbrăcate în negru, având cuţite şi bâte asupra loc, a intrat în piscina din Pireu şi i-a lovit pe cei 40 de spectatori.

"Agresorii au spart şi aruncat în bazin laptopul unui fotograf. Trei persoane au fost grav rănite la cap şi numeroşi spectatori au suferit probleme respiratorii din cazua fumigenelor", a arătat federaţia.

Nicio reţinere nu a fost efectuată, poliţia ajungând după ce huliganii au plecat, nu înainte de avaria mai multe autovehicule din parcarea piscinei.

"Acest incident fără precedent în istoria acestui sport în Grecia este condamnat ferm de federaţie, care îşi arată îngrijorarea că aceste persoane care au cauzat violenţele nu sunt legate în niciun fel de polo", a mai arătat forul.

Federaţia cere tuturor organelor competenete să ancheteze incidentul pentru a proteja sportul, pe sportivi, pe antrenori şi pe celelalte persoane implicate în această disciplină, scrie news.ro.


Pub