(foto) Premieră mondială: SEAT el-Born Concept – viitorul frate al lui VW Neo

Noul SEAT el-Born îşi va face prima apariție în fața mass-media în cadrul Volkswagen Group Night, înainte de debutul său public la Salonul Auto de la Geneva.

SEAT el-Born este o mașină conceptuală care răspunde la întrebările variate reprezentate de revoluția electrică și devine un „game changer” în acest proces.

Foto: autoblog.md

Orașele devin din ce în ce mai dens populate, dar clienții doresc să continue să utilizeze mobilitatea personală, astfel încât conceptul SEAT el-Born îmbină aspectele esențiale ale schimbării în industria automobilelor: electrificare, conducere autonomă, mobilitate partajată și conectivitate.

SEAT el-Born este primul vehicul 100% electric al mărcii, bazat pe platforma MEB a Volkswagen Group. Maşina conceptuală este numită după unul dintre cele mai iconice cartiere din Barcelona, fiind astfel o sursă de inspirație pentru designerii și inginerii spanioli care au creat un vehicul sportiv cu cea mai avansată tehnologie electrică. Află mai multe detalii despre această maşină, pe AutoBlog.MD


Pub