miercuri, 17 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageBlogRECORD ABSOLUT pentru Agrobiznes: Aproape 80.000 de cititori unici pe parcursul lunii februarie

RECORD ABSOLUT pentru Agrobiznes: Aproape 80.000 de cititori unici pe parcursul lunii februarie

Recomandate

Dragi prieteni, avem un nou motiv să ne împărtășim cu bucuria noastră legată de creșterea numărului de cititori, ceea ce face desigur ca Agrobiznes să devină tot mai popular în mediul online de la noi.

Așadar, în luna februarie, conform Google Analytics, am înregistrat 79.266 de cititori unici și 146.054 de afișări de pagină. Este pentru prima dată când înregistrăm un număr atât de mare de cititori pe parcursul unei luni, chiar dacă februarie a numărat doar 28 de zile. Rezultatele sunt confirmate și de Metrica.md. Precedentul record fusese stabilit în luna mai a anului trecut, când înregistrasem 54.988 de vizitatori unici și 110.627 de afișări de pagină.

Dincolo de aceste cifre, care reprezintă un record absolut pentru noi, ne bucurăm să vedem că este în creștere interesul față de businessul agricol și informațiile pe care le publicăm. Este o răsplată frumoasă pentru efortul de zi cu zi pe care îl depunem împreună cu colegele mele Tatiana Caraman și Luminița Crivoi. Pentru aceasta vă mulțumim vouă în primul rând, cât și tuturor partenerilor care sunt alături de noi, unii chiar pe parcusul mai multor ani.

Cine sunt cititorii Agrobiznes

  • după sex: 60% bărbați / 40% femei
  • după vârstă: 65% au vârsta cuprinsă între 25-44 ani
  • pentru 46% din cititori limba de comunicare este româna și pentru 27% – rusa
  • 40% din vizitatori accesează site-ul de pe desktop, iar 60% de pe dispozitivele mobile

Top 5 cele mai citite subiecte publicate în februarie 2019

  1. Ion Rîbințev, doctor în pomicultură: „Înierbarea solului în livezi favorizează colorația intensă a fructelor”
  2. TB Fruit Moldova riscă să plătească o amendă record de 13 mln de lei pentru evaziune fiscală
  3. Case IH a lansat o nouă generaţie de tractoare Magnum
  4. Sergiu Popa, doctor în pomicultură: „Din cauza temperaturilor înalte crește sensibilitatea pomilor la îngheț”
  5. În Rusia a fost creată o rasă de albine rezistentă la îngheț și mai productivă

Agrobiznes, acum și pe Viber

Recent, am deschis canalul nostru oficial de Viber, unde la moment sunt peste 900 de membri. Acolo aveți posibilitatea să interacționați direct cu echipa noastră, dar și cu ceilalți membri, să adresați întrebări, să primiți răspunsuri, să faceți cunoștință cu alți producători/experți, etc. Vă puteți alătura grupului pe Viber doar de pe telefoanele mobile accesând următorul link.

Despre noi

Agrobiznes s-a lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 2012. Fiind un proiect unic și având o politică editorială echilibrată, a reușit în scurt timp să cucerească inimile publicului, devenind sursa principală de informații pentru establishmentul agricol din țara noastră.

Pe facebook, Agrobiznes este urmărit de peste 28.000 de abonați. Newsletterul nostru gratuit îl citesc săptămânal circa 5.500 de persoane. Agrobiznes Alert – serviciul automatizat de distribuire a informațiilor prin intermediul notificărilor pe telefoane mobile și desktop – are la moment peste 20.000 de abonați.

Vă mulțumim frumos! ;)

Citește și ›

Despre noi