Ultima oră: Anna Odobescu va reprezenta Republica Moldova la Eurovision. Piesa câștigătoare

Anna Odobescu va reprezenta Republica Moldova la cea de-a 64-a ediţie a Concursului Muzical Eurovision 2019 ce va avea loc în Israel. Selecția națională a desemnat-o câștigătoare pe Ana Odobescu, cu piesa Stay.

Foto: YouTube

Ana Odobescu va reprezenta pentru prima dată Republica Moldova la Eurovision. Aceasta a acumulat 22 de puncte în finală, 12 din partea juriului și 10 din partea publicului.

În finală s-au calificat 10 participanţi:

1. Aurel Chirtoacă

2. Vera Ţurcan

3. Marcela Scripcaru

4. Formaţia Siaj

5. Maxim Zavidia

6. Diana Brescan

7. Tinna Gi

8. Trupa „Lemonique”

9. Anna Odobescu

10. Formaţia „CHE-MD”

Cea de-a 64-a ediţie a Concursului Muzical Eurovision 2019 va avea loc în Israel, după ce anul trecut, la Lisabona, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa „Toy”. Concursul se va desfăşura în Tel Aviv Convention Center şi va fi format din două semifinale, ce vor avea loc pe 14 şi 16 mai, şi finala ce va avea loc pe data de 18 mai 2019.

Amintim că anul trecut Republica Moldova a fost reprezentată de formația Doredos, care s-a clasat pe locul 10 din 26 de țări care au participat în finala concursului. În urma votului juriului, Moldova a ocupat poziția a 10-a. Ulterior, a mai primit 115, iar în total a adunat 209 puncte.


Pub