image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: PD încearcă să mimeze un proces de constituire a unei alianțe; ACUM nu va face niciodată coaliție cu hoții

Prin scrisoarea adresată celor două formațiuni politice care formează blocul electoral ACUM DA PAS privind negocieri pentru formarea unei majorități parlamentare, Partidul Democrat încearcă să mimeze un proces de constituire a unei alianțe, afirmă Andrei Năstase.

„Din acea scrisoare eu am dedus graba cu care așa-zișii democrați încearcă să mimeze un proces de constituire a unei alianțe, știind foarte bine că blocul ACUM că nu va face niciodată alianță cu hoții, cu mafia de la guvernare, cu cei care și-au bătut joc de țară și de oameni”, a declarat copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, citat de IPN.

Potrivit liderului Platformei DA, alegătorii au votat exact ceea ce înseamnă blocul ACUM, ceea ce fac și ce spun membrii lui.

„Alegătorii noștri au votat un program electoral al blocului ACUM DA PAS, au votat angajamentele și promisiunile noastre, făcute publice transparent. Iar unul dintre angajamentele noastre de bază, formalizat, exprimat pe data de 21 februarie 2019 a fost cel de a nu face alianță cu partidul lui Plahotniuc, partidul lui Dodon, partidul lui Șor, partidul lui Usatîi, cu toate partidele oligarhice și anti-europene”, a afirmat Andrei Năstase.

Despre declarațiile apărute în spațiul public referitor la faptul că în următorul Parlament blocul ACUM se va dizolva și se vor forma cel puțin două fracțiuni, Andrei Năstase spune că blocul este și va rămâne unitar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: