Reduceri de până la 70% la produse cosmetice originale - Cu ce să vă ocupați la standul FELICIA „BEAUTY EXPO”

Principalul semn că primăvara își face apariția în orașul nostru nu este timpul mai cald, ci expoziția Beauty Expo. Tradițional, la sfârșitul lunii februarie – începutul lunii martie, femeile de toate vârstele și profesiile se adună la Moldexpo. În acest an, cel mai mare stand aparține rețelei de farmacii Felicia. Noi am fost la deschidere și am găsit cel puțin 10 motive pentru a vizita cel mai aglomerat ungheraș al pavilionului central.

Foto: Felicia

Card Frumos și multe bonusuri

Printre cele mai plăcute surprize sunt, desigur, Cardurile Frumoase. Dacă aveți deja un astfel de card, la Felicia puteți obține 300 puncte bonus suplimentare în contul Dvs., cu care puteți plăti pe loc pentru cumpărături. De asemenea, cu fiecare achiziție nouă, numărul punctelor bonus din contul Dvs. va crește.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Noul brand U-grow - pentru nou-născuți și părinții lor

Un brand nou apărut pe piață pentru tinerele mame. Asortiment larg de dispozitive necesare pentru mămici– de la umidificatoare ale aerului, care nu dăunează sănătății până la roboți-mixer, ce fac piure pentru copii. Pe durata expoziției, beneficiați de o reducere de 20% la toate produsele și participați la o mega Tombolă cu premiul mare – cărucior pentru copii.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Produse optice și cele mai mari reduceri

Cea mai mare coadă se formează aici. Rame de ochelari de la cei mai renumiți designeri (Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Calvin Klein, Liu-Jo, etc.) cu o reducere de până la 70% (!).Trebuie să treceți pe aici.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Seturi de cadouri de la Baylis & Harding

Pentru că suntem în ajunul zilei de 8 martie și cunoscând dragostea noastră pentru seturi, brandul englez Baylis & Harding oferă doritorilor seturi-cadou de produse cosmetice pentru baie, apă de toaletă, tonifiante, creme, balsamuri, uleiuri aromatice – toate ambalate frumos în așteptarea proprietarelor. Cei care doresc să facă un astfel de cadou vor beneficia de o reducere de 50% din suma indicată.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Masaj thailandez + produse cosmetice

În ungherașul Felicia puteți beneficia și de masaj Thailandez. Complet (nu versiunea de probă). Gratuit. Sponsorul acestei oferte generoase este brandul Siang Pure. Brandul mai oferă și uleiuri, balsamuri și alte produse cosmetice naturale cu o reducere de până la 20%.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

+ 1 cadou

Aproape fiecare brand (în 80% din cazuri) oferă cumpărătorului un cadou la orice cumpărătură – de exemplu, o mostră a unui produs (șampoane, balsamuri), o cutie de vitamine în plus (pentru el și pentru ea) sau un simplu balsam pentru buze sau un portfard – o atenție mică, dar plăcută.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Măști magnetice, umpluturi dermice magice și multe alte produse cosmetice interesante

Marca israeliană Minus 417 surprinde vizitatorii și femeile, care se opresc la standul lor: în primul rând, e vorba de masca magnetică rezistentă, creme-filler, care umple porii pielii și acționează timp de până la 10 ore, precum și multe alte produse cosmetice. În al doilea rând, beneficiați de o reducere de 30%. În al treilea rând, cantitatea produselor este atât de mare încât vă ajunge pentru un an întreg.

Reduceri Felicia la Beauty Expo / Sursa:Felicia

Programe complete de slăbire

Marca italiană Gianluca Mech oferă un produs pe care nu-l veți putea refuza – programe sănătoase de slăbire – pentru 3, 7, 8 zile, care vă promit că veți slăbi cu 3, 6 și 7 kilograme. De asemenea, Compania oferă suplimente alimentare, vitamine, ceaiuri – toate cu o reducere de până la 30%.

Sebamed, Noreva, Skincode, Uriage și Topicream

Găsiți aici și cele mai importante mărci de produse pentru piele problematică care se vând în farmacii. Produse cosmetice pentru toate tipurile de dermatită, pete hepatice, regulatoare ale producției de sebum, care îmbunătățesc echilibrul electroliților, pentru toate tipurile de piele și pentru toate vârstele (adică chiar din primele zile de viață) – toate cu o reducere de până la 30%.

Tombolă

De asemenea, tot ce se întâmplă aici seamănă deja cu o tombolă cu câștig garantat, Farmacia Felicia organizează și o extragere adevărată de cadouri de la U-grow care vor fi pe placul tuturora. Cu siguranță nu veți pleca de aici cu mâinile goale.

Expoziția va dura până la 3 martie.


// console.log('no ads situation')