(foto) Scrisoarea democraților adresată Blocului Electoral ACUM în care îi cheamă la discuții pentru o posibilă coaliție

Partidul Democrat cere Blocului Electoral ACUM să facă o alianță cu PD. În acest sens, democrații au trimis o scrisoare la data de 26 februarie prin care cheamă liderii PAS și PPDA la discuții.

Foto: UNIMEDIA

Democrații propun ca întâlnirea să aibă loc la nivel de lideri de partid, PDM urmând să fie reprezentat de liderul formațiunii Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele Pavel Filip și vicepreședintele Andrian Candu.

„PDM dorește să contribuie la formarea unei majorități parlamentare, în timp cât mai scurt după validarea mandatelor de deputat, astfel încât să poată fi instalat noul Guvern și să se poată trece la îndeplinirea angajamentelor pe care cu toții ni le-am asumat în fața cetățenilor”, se arată în textul scrisorii democraților.

scrisoarea PDM / Sursa:UNIMEDIA

UNIMEDIA amintește că în cadrul unui briefing de presă, vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari, a declarat că Partidul Democrat cheamă Blocul Electoral ACUM la discuții pentru o posibilă coaliție.

Cebotari le-a recomandat celor din PAS și Platforma DA să dea dovadă de maturitate politică și să vină la discuții, astfel, în caz contrar, ne vom aștepta la alegeri anticipate. „Blocul ACUM încă nu a dat răspuns”.

Partidului Acțiune și Solidaritate spune că nu are de gând să răspundă la această scrisoare.

„Nu le-am răspuns și nici nu le vom răspunde. Plahotniuc și PD au furat, au mințit, au umplut țara cu propria murdărie, iar în prezent caută târguri? Pentru ce? Ca să poată fura mai departe? Avem prea mult respect pentru cetățeni ca să intrăm în târguri cu bandiții. Le recomandăm să nu mai piardă timpul cu scrisorele”, se arată într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA de către reprezentanții Blocului ACUM.


Pub