/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un motociclist a murit după ce a lovit lateral o mașină de taxi. Acesta nu avea permis de conducere

missing
02 martie 2019, ora 14:25

Un motociclist a decedat pe loc după ce a lovit lateral o mașină de taxi. Incidentul s-a produs aseară în apropiere de localitatea Suruceni, raionul Ialoveni. Sosiți la locul accidentului, polițiștii au constatat că motociclistul nu avea permis de conducere. Nici vehicolul nu avea numere de înmatriculare și se deplasa pe contrasens.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, mașina de taxi ieșea dintr-o stație de alimentare în direcția spre localitatea Nimoreni când a fost tamponată lateral de motociclist. La volanul motocicletei era un tânăr de 20 de ani care se deplasa pe contrasens.

În urma impactului șoferul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagerul acestuia, un bărbat de 21 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul taxiului a trecut alcooltestul și oamenii legii nu au depistat că acesta nu consumase alcool.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram