(doc) Ion Ceban îi cere lui Dorin Chirtoacă să-și ceară scuze public și să-i achite un leu pentru „lezarea demnității, onoarei și reputației profesionale”

Socialistul Ion Ceban i-a cerut liderului Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, să-și ceară scuze public, după ce acesta din urmă a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, pe care Ceban o califică drept fals și care i-ar fi leazat onoarea și reputația profesională.

Foto: UNIMEDIA

O postare făcută la 21 februarie curent de Dorin Chirtoacă, în care scrie că Ion Ceban ar fi cerut printr-un intermediat, suma de 50 de mii de euro pentru autorizarea unei construcții ilegale, este subiectul cererii prealabile a socialistului.

„Constat faptul că mă învinuiți de încasarea unor foloase necuvenite pentru a crea impedimente constructorilor din mun. Chișinău. Acuzațiile pe care le-ați lansat public sunt mincinoase și denigratoare, care-mi lezează onoarea, demnitatea și reputația profesională, urmând a fi penalizate conform legii”, notează Ion Ceban în solicitarea făcută publică.

Astfel, socialistul îi cere liberalului Chirtoacă să dezmintă informațiile publicate și să-i achite prejudiciu moral de un leu, în caz contrar, Ceban anunță că se va adresa în judecată.

solicitare / Sursa:Facebook/Ion Ceban
solicitare / Sursa:Facebook/Ion Ceban

Dorin Chirtoacă nu a venit cu o reacție deocamdată.


Pub