(video) Sesizarea „copy-paste a lui Sergiu Sîrbu”. Teodor Cârnaț: Curtea Constituțională trebuia să o returneze

Vicepreședintele partidului Voința Poporului, Teodor Cârnaț, spune că Sergiu Sîrbu, în sesizarea sa către Curtea Constituțională, ar fi copiat un pasaj dintr-o altă sesizare, depusă anterior la CC.

Pasajul care ar fi fost copiat dintr-o altă sesizare vizează rolul președintelui: „Considerăm că Curtea Constituțională urmează să se expună asupra circumsctanțelor în care președintele țării poate fi implicat în politică direct sau indirect ca un element de incompatibilitate și respectare a jurământului dat la învestire”, se scrie în sesizarea PD la CC.

„Sergiu Sîrbu atât de tare s-a grăbit să depună o sesizare la Curtea Constituțională că a făcut copy-paste de la altă sesizare la Curtea Constituțională și a depus-o la Curtea Constituțională. Aceasta arată mediocrația deputaților de la PD. Secretariatul Curții Constituționale, când citea această sesizare, trebuia să o reîntoarcă deputatul și să-i spună „tu nu ești competent de a depune o sesizare””, a declarat Teodor Cârnaț în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că ieri, deputatul Sergiu Sîrbu a cerut Curții Constituționale să se expună pe margine împuternicirilor unui guvern în exercițiu în cazul unui blocaj parlamentar.


Pub