(video) Premieră: Toyota GR Supra GT4 Concept – o posibilă viitoare maşină de curse pentru cei cu buget redus

Pe lângă premiera europeană a modelului de serie GR Supra, Toyota va mai arăta la Salonul Auto de la Geneva conceptul versiunii sale de curse.

GR Supra GT4 Concept este un studiu de proiectare și inginerie, care explorează modul în care noua generație Supra ar putea fi dezvoltată ca o mașină competitivă pentru curse internaționale în categoria GT4, accesibile și atrăgătoare atât pentru piloţi privaţi, cât şi pentru echipele mici care au un buget restrâns.

Foto: autoblog.md

Modelul de serie Toyota GR Supra are calități esențiale care fac o propunere atractivă pentru modelul GT4 de curse, cu un şasiu perfect echilibrat, cu o cabină cu două locuri, cu un corp foarte rigid şi uşor, cu o tracţiune spate şi un centru de greutate foarte scăzut.

Combinația dintre ampatamentul scurt și ecartamentele largi îi conferă un raport de aur ideal pentru stabilitate și agilitate excelentă, care sunt caracteristici valoroase într-o serie sportivă în care reglementările utilizează un echilibru de calcul al performanței (ajustarea greutății în funcție de puterea motorului) pentru a asigura chiar și concurența pe teren. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub