image
Sursa foto: digi24.ro

Incident ciudat la Ambasada Coreei de Nord din Spania

Autorităţile spaniole au anunţat miercuri că anchetează un incident care a avut loc la Ambasada Coreei de Nord din Madrid, în contextul în care presa scrie despre un asalt al unor persoane care au furat computere.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a confirmat că o anchetă este în curs pentru a stabili circumstanțele în care o cetățeană nord-coreeană a fost rănită pe domeniul public, chiar dacă rănile sunt lipsite de gravitate, scrie digi24.ro.

„O anchetă a fost deschisă. Ceea ce putem confirma este că o femeie nord-coreeană a fost preluată după ce a suferit răni uşoare, în stradă, în apropierea Ambasadei” Coreei de Nord, a declarat o sursă din cadrul poliţiei. Invocând „circumstanţe sau fapte neobişnuite”, această sursă nu a dezminţit, totuși, că ancheta este efectuată de către Comisariatul General al Informaţiei, însărcinat cu cazurile cele mai sensibile, aşa cum scrie presa.

„Până acum, nicio plângere nu a fost depusă de către Ambasada Coreei de Nord”, a subliniat această sursă din cadrul poliţiei.

Publicaţia online El Confidencial a scris despre un atac al mai multor persoane care au legat şi au pus căluş unor membri ai personalului ambasadei, vineri, timp de câteva ore, după care au luat computere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: