(video) Premieră mondială: Noul Mercedes-Benz GLC facelift

Libertatea în forma sa cea mai frumoasă – astfel descrie Mercedes-Benz momentul lansării noului GLC în toamna anului 2015. Ca și predecesorii săi, SUV-ul combină caracteristicile remarcabile de condus on și off-road cu ergonomie, practicabilitate și confort.

În plus, cea mai recentă generație, facelift-ul, adaugă tehnologii avansate de pionierat, design distinctiv, conectivitate și infotainment ultramodern.

Foto: autoblog.md

Dacă e să analizăm aspectul maşinii, acesta a devenit mai sportiv în ansamblu şi dispune de o mulţime de elemente cromate oferite standard, care se întind de la un capăt la altul. Liniile distinctive, suprafețele sculptate muscular și detaliile asigură un caracter puternic, ca şi cel al unui off-roader adevărat.

Partea frontală dă impresia de emoție, prezență și dominare la prima vedere. Acest mesaj de design se face deosebit de memorabil prin farurile standard LED High-Performance cu lumini de zi integrate. Opţional se oferă faruri full LED cu tehnologie MULTIBEAM. Grila radiatorului cu cele două lame orizontale de asemenea a fost reproiectată. Află mai multe din articolul complet pregătit de colegii de la AutoBlog.MD


Pub