(video) #Zimbrunumoare. Nicolae Ciornîi, președintele clubului Zimbru Chișinău: Echipa va juca în Divizia Națională și va fi antrenată de Sorin Colceag

Nicolae Ciornîi a anunțat că echipa va juca în Divizia Națională, dar cu un buget foarte modest. Omul de afaceri a spus că nu mai are resurse suficiente pentru echipă și face un apel oamenilor de afaceri sau celor cu potențial financiar să se implice la echipă.

Foto: Zimbru.md

„Din păcate sunt doar eu. Până acum au fost mai mulți care s-au implicat, dar din păcate când se ajunge la bani, nimeni nu vrea să se bage. Ei doar au înșelat clubul. Toți socot că asta trebuia să facă numai o persoană - Ciornîi. Am alte priorități care nu-mi dau voie să închid bugetele pe care le avem. Clubul are nevoie de o jumătate de milion de Euro pentru un an”, a declarat Ciornîi.

De asemenea, finanțatorul clubului spune că Sorin Colceag a revenit la echipă și va avea misiunea să creeze o formație competitivă. Colceag a declarat că e o provocare la care se află pentru prima dată în experiența sa și că va selecta o echipă competitivă din peste 40 de jucători de la Academie. De asemenea, spune că e posibil să se alăture și jucători cu experiență.

Pe de altă parte Ciornîi a recunoscut că Zimbru are probleme cu obținerea licenței UEFA din cauza datoriilor la fisc, dar se lucrează la acest aspect. La jucători au rămas restanțe de o lună, maxim două, cele mai mari datorii fiind la angajații clubului, mai spune Ciornîi.

Aflat la un pas de desființare în această iarna, Zimbru Chișinău se pare că va continua să joace în Divizia Națională. Ce-i drept cu jucători din propria pepinieră și fără experiență.

Despre planurile echipei de mai departe, va vorbi președintele clubului Nicolae Ciornîi. Conferința va începe de la ora 12.00 și este transmisă live de Privesc.eu.


Pub