FinComBank S.A. anunță deschiderea unei noi sucursale în centrul capitalei

Veste bună pentru locuitorii capitalei. FinComBank S.A. a deschis o nouă unitate bancară în inima Chișinăului, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6. Sucursala nr. 20 te așteaptă în sediul său pentru a-ți oferi acele produse bancare de care ai nevoie.

Foto: FinComBank S.A.

„Suntem mândri să activăm într-un sediu nou, modernizat conform rigorilor europene. Vom depune toate eforturile pentru a oferi suportul necesar clienţilor noştri, pentru a-i ajuta să ţină pasul cu tehnologiile bancare şi să-şi gestioneze inteligent activităţile financiare,” a declarat Mihail Panainte, directorul Sucursalei nr. 20, or. Chișinău.

Te așteptăm de luni până vineri între 09:00 și 17:00 și sâmbătă între orele 09:00 – 14:00. În cadrul noii unități FinComBank S.A., vei putea beneficia de întreaga ofertă a băncii, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Printre produsele și serviciile disponibile pentru tine sunt: credite de consum, credite ipotecare și carduri de credit OPTI; depozite (depozite la termen în lei și în valuta străină, cum ar fi Depozit Sigur, Depozit Optim, Depozit Standard, Depozit Standard de Pensie, Depozit Vârsta de Aur Plus, Depozit 25+, ș.a); asigurări auto și de bunuri mobile și imobile. Te așteptăm în noua sucursală, unde poți să îți deschizi un card VISA sau Mastercard care folosesc tehnologia Contactless. Cu FinComBank S.A. plătești printr-o singură atingere pentru că nu trebuie să introduci cardului în POS-terminale pentru a achiziţiona un produs, iar dacă cumpărăturile nu depăşesc 200 de lei, nu trebuie să introduci nici codul PIN. Mai mult decât atât. pentru afacerea ta, poți beneficia de credite pentru businessuri mici și mijlocii, precum și credite din resurse externe oferite în cadrul proiectelor speciale de finanțare.

De asemenea, îți oferim un alt fel de banking. FinComBank S.A. te invită în mediul online a deschide un card http://bit.ly/2SuLK1q, a solicita un credit sau a transfera banii în orice colț al lumii. FinComBank S.A. îți oferă mai multe servicii la distanță pentru ca tu să poți gestiona mai eficient timpul. Folosește Internet Banking FinComPay pentru a fi la curent cu situația ta financiară, a efectua transferuri și chiar pentru a plăti serviciile comunale fără a ieși din casă, oricând îți dorești.

Folosește calculatorul de credit pentru a afla cât te va costa un credit și solicită împrumutul online de la FinComBank S.A. în doar câteva minute. În cel mai scurt timp, vei primi un SMS cu decizia referitoare la eliberarea creditului, direct la numărul de telefon. Vrei să îi trimiți bani prietenului pentru pizza sau mamei bani pentru cursurile de engleză ale copilului? Folosește transferul P2P, un transfer online de pe un card pe altul, indiferent clientul cărei bănci ești. Accesează: http://bit.ly/2UciiPk , completează căsușele și trimite bani în timp real.

Pentru toate aceste servicii și nu doar, ne găsești în centrul capitalei!

Te așteptăm cu drag la Sucursala nr. 20, or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6.

Ia legătura cu noi:

Sună-ne: (+373-22) 26-99-99

Scrie-ne pe e-mail: fincom@fincombank.com Află mai multe detalii despre produse și servicii: fincombank.cоm

Acordă întrebări pe Facebook: www.facebook.com/fincombank

Vizitează pagina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fincombank-sa/


// console.log('no ads situation')