(foto) Premieră: Ediţia limitată VW Passat Variant 4MOTION R-Line Edition

Numărătoarea inversă pentru evenimentul de lansare globală a noului Passat facelift a început. Bestseller-ul actualizat, care s-a vândut de-a lungul anilor în aproximativ 30 de milioane de exemplare, va fi arătat lumii pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva.

Cu această ocazie, VW a decis să lanseze o ediţie pe atât de exclusivă, cât şi sportivă: Passat Variant 4MOTION R-Line Edition!

Foto: autoblog.md

Noua configurație Passat Variant 4MOTION R-Line Edition vine într-un design unic şi cu o mulţime de dotări. Caroseria este vopsită în culorea Moonstone Grey. Un număr de elemente de culoare neagră au fost adăugate pentru a oferi contrast, cele mai proeminente dintre ele fiind acoperișul negru lucios.

Spoilerul de pe marginea posterioară a acoperișului, railings-urile și corpurile oglinzilor retrovizoare sunt de asemenea negre. Cadrele geamurilor laterale, difuzorul din spate, elementele de deasupra farurilor şi tot decorul lor interior sunt de asemenea de culoare neagră lucioasă. Din aceeaşi schemă de culori fac parte stopurile LED fumurii şi jantele Pretoria de 19 inci. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub