(foto) Premieră: Ediţia limitată la 222 de maşini – Audi R8 V10 Decennium

Cu motor V10 cu 620 de CP, cu inserţii contrastante în culoarea bronzului la exterior şi interior, și strict limitat, Audi sărbătorește povestea de succes a motorului cu 10 cilindri prin lansarea lui Audi R8 V10 Decennium.

Numele Decennium provine din latină și înseamnă „deceniu”, un deceniu de fascinație şi de succes, atât pe drumurile publice, cât şi în motorsport. Lansarea ediţiei limitate la 222 de exemplare coincide cu startul vânzărilor noului Audi R8 facelift.

Foto: autoblog.md

Chiar de la designul exterior, Audi R8 V10 Decennium face caracterul său abundent clar. Modelul special este disponibil doar ca un coupe și vopsit în culoarea mată exclusivă Daytona Gray. Jantele de 20 de inci și galeriile de admisie ale motorului FSI de 5.2 litri sunt finisate în Matt Bronze.

Bara de protecţie frontală, pragurile laterale şi difuzorul sunt vopsite într-un negru lucios şi sunt completate de inele şi insigne exterioare în aceeaşi culoare. Pentru încă un contrast, inserţii laterale de lângă portiere, dar şi corpurile oglinzilor retrovizoare sunt făcute din fibră de carbon lucioasă. Află mai multe detalii, inclusiv cât costă un astfel de automobil, pe AutoBlog.MD


Pub