Concert Cristina Scarlat „EGO” – un concept despre metamorfoză și renaștere

Cristina Scarlat, vocea care își cântă Eul și cucerește prin personalitatea ei, te invită la cel mai sincer spectacol muzical al primăverii - EGO.

EGO este despre un adevăr încă nespus, o poveste despre sacrificiu, iubire, credință și curajul de a te deschide lumii. Spuse sub forma unor confesiuni, trăirile sufletești divulgă creșterea Cristinei ca artist. O combinație extraordinară de emoții și trăiri, o voce care te inspiră și te duce într-o călătorie misterioasă a notelor muzicale. Cristina Scarlat îți va șopti melodios secretele inspirației sale. Vino să te delectezi cu un amalgam de pop-rock și balade, interpretate într-un cadru sincer și familial. Un spectacol muzical plin de pasiune, un EGO cântat pe strunele sufletului, cu acorduri de suferință, dar și misticism.

Foto: Scarlat

Vino să trăiești, alături de Cristina, un spectacol ce te va surprinde prin profunzime cu Philharmonic Proactive Orchestra - Director Artistic și Prim Dirijor Mihail Agafița, în regia imprevizibilei Danielei Burlaca.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Ivan Aculov și Aurel Chirtoacă.

Concertul va avea loc în data de 4 Martie, ora 19:00, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".

Biletele pot fi procurate la Casa Filarmonicii: 022 222 734 sau online pe: https://www.entertix.md/bilete/2195/ego-cristina-scarlat-4-martie-2019-filarmonica-nationala-s-lunchevici-chisinau.html

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/293559184852345/


Pub