Alegerile „l-au obosit” pe Igor Dodon: În acest weekend, șeful statului va pleca la Moscova

N-a trecut nici o săptămână de la ziua alegerilor parlamentare, și iată că Igor Dodon anunță de faptul că merge la Moscova să se odihnească. Cel puțin, asta le-a spus șeful statului Republicii Moldova jurnaliștilor da la tass.ru.

Foto: Facebook/ Igor Dodon

„Deși, în calitate de președinte, nu am participat la ultimele alegeri parlamentare, ca și membrii familiei mele, am obosit de campania electorală. Vrem să ne odihnim împreună în acest weekend, cel mai mare fiu face muzică, vrea să participe la un concert la Moscova", a spus Dodon.

Amintim că la data de 21 ianuarie, Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie, menționând că sprijinul să moral și politic va fi înaintat partidului politic și echipei, care l-a înaintat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimii doi ani.

„Mă refer la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta este unicul partid care poate de unul singur să schimbe puterea din țară și să guverneze competent și responsabil în RM”, a declarat Dodon.


Pub