Medic prins beat la volan
Social 28 februarie 2019, 16:00 | 2258

Şeful Centrului de Sănătate din comuna Vălcineț, raionul Călăraşi, Dumitru Godoba, ar fi fost prins beat la volan, în timp ce mergea la un pacient din localitate. Poliţiştii, care i-au făcut testul de alcoolemie, au constatat că el era în stare de ebrietate avansată. Pe de altă parte, medicul-şef respinge acuzaţia şi adaugă că totul ar fi fost o înscenare.

Şeful Centrului de Sănătate din comuna Vălcineț, Călăraşi, Dumitru Godoba, împreună cu soția sa și cu o asistentă medicală superioară, au fost opriți de agenții de patrulare pe 14 februarie, în jurul orelor 11, în timp ce se îndreptau spre un pacient din localitate.

În scurt timp, a fost făcut și testul de alcoolemie.

Telespectatorul care ne-a trimis imaginile a mai spus că medicul-şef ar cere de la bolnavi câte 200 de lei sau diverse produse alimentare pentru fiecare consultație. De cealaltă parte, doctorul respinge învinuirile şi adaugă că totul i-ar fi fost înscenat de către un coleg de serviciu.

Responsabilii de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ne-au declarat că nu ştiu nimic despre acest caz. Iar ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Alina Bunghez, nu a fost de găsit la telefon, deocamdată, pentru detalii.

Opinia ta contează. Comentează!