„Am obosit de campania electorală”. Igor Dodon se duce la Moscova să se odihnească cu familia sa

igor_dodon_20139900
Foto: RomaniaTV.Net

Președintele Igor Dodon va efectua o vizită privată la Moscova la sfârșitul acestei săptămâni. Despre aceasta șeful statului a comunicat într-o discuție cu corespondentul Agenției de presă TASS.

„Cu toate că eu, ca președinte, nu am participat la alegerile parlamentare care au avut loc și nici membrii familiei mele, am obosit de campania electorală. Vrem să ne odihnim împreună în acest sfârșit de săptămână. Fiul mai mare face muzică și vrea la un concert în Moscova”, a declarat Igor Dodon, transmite IPN.

Mai devreme, șeful statului declara într-un interviu pentru aceeași instituție de presă că în această campanie electorală a avut de suferit de pe urma concurenților electorali. Potrivit lui, zilnic aveau loc conferințe de presă, care „îl atacau pe președinte și pe socialiștii care îl susțin”. Șeful statului sublinia că nu-și dorește „reglări de conturi cu jurnaliștii”, însă critica deseori depășirea limitelor.

De la începutul anului, Igor Dodon a efectuat două vizite la Moscova, iar în doi ani în care deține funcția de președinte, a efectuat în jur de 30 de vizite în capitala Federației Ruse, inclusiv private.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente