Evenimentele primei zile de primăvară a lui 2019

beautiful-bird-bloom-414181

#Sarmizegetusa Regia – Lansare de carte la Chișinău

Universitatea de Stat din Moldova și Institutul Patrimoniului Cultural vă invită la lansarea volumului „Sarmizegetusa Regia. 1. Redescoperirea cetăţii” semnat de dr. Aurora PEŢAN. Detalii aici. 

#ROBOT TITAN SHOW

Innovatic fest îți face cunoștință cu starul mondial – Robotul TITAN. Artist, comediant, cu show-ul său inedit, Robotul care a cântat cu Rihana, și a fost vedetă mai multor evenimente internaționale. Ai doar 10 zile să-l prinzi la Innovatic Fest, un show pentru toată familia în perioada 1-10 martie la Muzeul Național de Istorie. Biletele pot fi procurate zilnic la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”. Detalii aici. 

 #Spring by Giegling x Sod x Solar

Untitled

Natura se renaște. Ziua devine mai lungă, spun organizatorii. Surpriza cea mai placută sunt prietenii noștri din Berlin, rezidenții renumitului label Giegling, care vor participa în această colaborare în premieră. De atmosfera caldă și primitoare a sărbătorii se vor ocupa OLAN DEEP și SOLAR Events, echipele care au reușit de-a lungul anilor să marcheze istoria în scena locală underground din Rebublica Moldova.  Locația evenimentului va avea 2 spații separate: sala principală, decorată cu proiecții video 3D și un sistem de sonorizare calitativ pentru a ridica energiile în cosmos. A doua sală, Chill Stage, va fi supravegheată de muzică chill și ambient pentru meditații profunde și călătorii în Universul lăuntric. Detalii aici. 

#Sparkling Spring

Sărbătorim împreună sosirea primăverii! Vineri, 01 martie, ora 19:00, la enoteca Invino va avea loc degustarea enogastronomică specială, de primăvară! Programul va include 5 vinuri spumante de la 5 vinificatori cu renume şi un set de gustări de la Елена Конунова (Elena Conunova). Detalii aici. 

#Beauty2019 #locfrumos

Din 28 Februarie te așteptăm la cel mai frumos loc de la Beauty 2019 – stand-ul Felicia. Timp de 4 zile îți aducem cele mai renumite branduri de produse pentru îngrijirea corpului, cele mai mari reduceri și cele mai multe petale bonus pe card frumos. În program: master class-uri, degustări de cocktailuri, tombole & cadouri și prezentări de produse inovatoare. Detalii. 

#Alita: Îngerul Războinic

Battle Angel este povestea Alitei, o tânără cyborg fără amintiri, care realizează că are o cunoaștere instinctivă a misterioasei tehnici de arte marțiale Panzer Kunst. În încercarea de a-și recăpăta memoria, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente