image
Sursa foto: observatortv.ro

Horoscop: Schimbare majoră în relaţia de cuplu la o zodie

După multe discuţii, flirturi nesfârşite, îndoieli, nopţi încinse şi uneori nervi, azi vine o schimbare majoră în relaţia de cuplu.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Berbec

BERBECII incearca sa grabeasca lucrurile intre ei si persoana iubita, care s-ar putea simti presata. Se tem ca raman singuri si vor ca povestea lor de dragoste sa se transforme in ceva mai serios.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Taur

TAURII isi gasesc o noua pasiune si aproape ca isi dozeaza toata energia in aceasta directie. Este vorba de ceva ce le aduce multa relaxare si detasarea de rutina.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Gemeni

GEMENII fac ce fac si se intorc... cu gandul in trecut. O poveste mai veche, lasata in aer la momentul respectiv poate reveni in viata lor.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Rac

RACII sunt sfatuiti sa aiba mare grija in cine se incred. Un prieten le poate da o veste de care ei sa afle mai tarziu... ca nu e chiar adevarata.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Leu

O multime de coincidente placute, surprize si intalniri pline de voie buna astazi pentru LEI. Le revine buna dispozitia si se asaza si lucrurile in relatia cu partenerul.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA sunt impulsivi din cale afara. Si creduli totodata. Se avanta cu capul inainte intr-o situatie delicata, despre care nici nu ii intereseaza prea multe.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Balanţă

Nimic cu mai multe suisuri si coborasuri decat relatia BALANTELOR cu jumatatea lor. Oricand cred ca lucrurile se imbunatatesc, se intampla ceva care readuce norii negri in povestea lor.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII se bucura astazi de cele mai mici gesturi de afectiune. Ii entuziasmeaza atentia primita din partea persoanei iubite, pentru ca... le-a cam lipsit.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Săgetător

Dragi SAGETATORI, nu va risipiti energia pe lucruri inutile. Astrele va sfatuiesc sa nu insistati sa ramaneti intr-o relatie pe sfarsite, doar de dragul amintirilor.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII pot dezvolta o mica... obsesie fata de o persoana de sex opus. Cineva aproape ca le ia mintile si ii tine pe ganduri non-stop.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII care au avut o perioada mai... rebela, ei bine, asta ar putea lua sfarsit. Astrele prevad aparitia unei persoane in viata voastra, un om ce va va lua gandul de la distractii si flirturi neincetate.

Horoscop dragoste 27 februarie 2019 Peşti

Ceva obstacole apar in viata PESTILOR, o cumpana, un accident. Nu este insa vorba de ceva foarte grav, vor trece rapid peste micile suparari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: