(video) Premieră: Noul Honda e Prototype va intra în producţie de serie deja până la sfârşitul lui 2019

Noul vehicul electric urban al celor de la Honda va fi arătat la Geneva International Motor Show sub forma unui prototip pre-serie. Acesta poartă deocamdată denumirea Honda e Prototype, este făcut pe baza Honda Urban EV Concept şi este un model cheie în strategia Electric Vision a companiei, orientată spre piaţa europeană.

Conceput pentru a satisface nevoile stilului de viață modern, Honda e Prototype combină designul unic, funcționalitatea avansată și o dinamică de condus foarte bună. Vehiculul oferă un pachet perfect pentru mediul urban.

Foto: autoblog.md

Prototipul Honda e a fost dezvoltat cu accent pe funcționalitate și în simplitatea designului său se vede un caracter unic. Conturul neted al caroseriei porneşte de la capotă şi merge spre parbrizul panoramic pentru a crea o suprafață continuă în sus și peste pasagerii din față. Îmbunătățirea performanței aerodinamice s-a datorat în primul rând montanţilor A care sunt destul de subţiri şi sunt făcuţi în aceeaşi culoare de la marginea sticlei pentru a crea impresia că sunt un tot întreg.

Alte elemente de stil care accentuează profilul curat şi ordonat sunt mânerele retractabile și camerele compacte care înlocuiesc oglinzile retrovizoare laterale. Atât mânerele, cât şi noile „oglinzi” sunt caracteristici unice pentru un vehicul din acest segment. Află mai multe detalii interesante şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub