Mihai Stratulat, după ce a pierdut alegerile, s-a adresat mămicilor din grupul „Ask a doctor”: Toate acele care consideră că m-am vândut, să părăsească benevol grupul

După ce a fost înfrânt în circumscripția nr. 26 din Chișinău, candidatul Partidului Democrat, medicul Mihai Stratulat, a venit cu un mesaj în grupul de pe Facebook „Ask a doctor” (trad. întreabă un doctor), pe care îl administrează. Acesta cere mamelor care nu-i acceptă viziunile politice să părăsească grupul.

Foto: Edelweiss

„Rog insistent, toate mămicile care nu suportă ideea că eu sunt membru PDM, toate acele mămici care consideră că apartenența politică este mai importantă decât omenia și profesionalismul, toate acele mămici care consideră că m-am vândut, m-au impus și nu știu cum, să părăsească benevol grupul Ask a Doctor.

Dacă tot sunteți cum vă considerați, cu verticalitate socială și politică, și nici sănătatea copilului nu este mai importantă decât asta, vă rog să prezentați aceeași verticalitate și să părăsiți grupul”, a scris Stratulat pe Facebook.

Vedeți întreaga postare.

postare / Sursa:Facebook

Menționăm că în circumscripția nr. 26, Stratulat a obținut 3.050 de voturi, câștigător devenind candidatul blocului ACUM, Iurie Reniță.


Pub