(video) Se vrea „șefă” de capitală? Silvia Radu, despre planurile sale de viitor

Silvia Radu nu se va regăsi printre deputații demcrați în noul Parlament. Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, minstra Sănătății a evitat să ofere multe detalii despre planurile sale de viitor.

„Eu doresc să realizez tot ce mi-am propus pentru acest an. Această listă ține atât de domeniul personal, cât și profesional. Cred că am avut un an trecut destul de intersant. Am cunoscut foarte multe persoane noi. Am avut posibilitatea să învăț multe lucruri, datorită noilor funcții pe care le-am avut.

Mandatul încă nu s-a încheiat. Agenda ministerului e atât de încărcată, încât practic nu am timp să mă gândesc la ce va fi mai departe.

Este prematur să vorbim despre acest lucru. Când va veni momentul, voi face declarațiile corespunzătoare. Astăzi e greu de spus ce va urma”, a declarat Silvia Radu.

De menționat că după alegerile parlamentare din 24 februarie, sistemul mixt i-a dus pe democrați pe locul 2 cu 30 de deputați: 17 pe circumscripții și 13 pe lista națională! Silvia Radu nu se regăsește printre aceștia.

Amintim că Silvia Radu a fost candidat independent la alegerile locale din Chișinău în anul 2018, obținând un scor de 17,65%.


Pub