Recomandări #diez. Evenimente pentru joi, ultima zi din februarie

pexels-photo-1917575
Foto: pexels.com

Iarna e pe sfârșite. Ultima zi din februarie îți aduce evenimente interesante, pe care echipa #diez ți le recomandă cu mare drag. Așadar, profitați de o zi plină de soare și petrece frumos timpul.

#Pub Quiz: Season #10

quizzzzzz

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Spectacol de caritate în susținerea femeilor supuse violenței

spctaaco r carotate

Centrul de Arte COLISEUM, în colaborare cu PNUD Moldova vă invită la spectacolul «Я умереть надежде не дам», bazat pe istoriile reale ale unor femei care suferă din cauza violenţei. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Beauty Exhibition 2019

moldexpo

Expoziţia Beauty – este nu doar cea mai vizitată expoziţie a anului, dar un adevărat paradis pentru femeile de toate vîrstele. Anume aici puteţi descoperi ultimele tendinţe din lumea frumuseţii, să vă completaţi trusa de cosmetice la cele mai avantajoase preţuri şi desigur, să admiraţi cele mai frumoase femei ale ţării – ele în nici un caz nu vor rata acest eveniment. Vezi mai multe detalii AICI.

#Expoziția-Concurs – Culorile unui Genocid

51027005_758422304535138_3315726928744284160_n

Expoziția-Concurs de artă vizuală cu genericul: „Culorile unui Genocid”, reprezintă un proiect cultural-artistic organizat în contextul Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, zi marcată anual la 27 ianuarie în conformitate cu Rezoluția Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite numărul 60/7 din 1 noiembrie 2005. Activitățile preconizate se vor desfășura în două locații și presupun organizarea unei expoziții-concurs și a unui bloc teoretico-informativ (prelegeri, proiecții film/video), în incinta CAP „Alexndru Plămădeală”; și a unei expoziții comemorative în premisele Centrului Academic „Mihai Eminescu”. Mai multe detalii vezi AICI.

#AMANTELE

72d147fd27ce6f3372d83c1bdba78b3c

Trei domnișare obișnuite – o asistentă medicală, o studentă și o actriță – se întâlnesc întâmplător într-un bar și află că toate tocmai s-au despărțit de bărbații lor, care erau căsătoriți. Fetele decid să se răzbune pe ei. Dar când își ating obiectivul,folosindu-și inventivitatea și abilitățile artistice, ele încep să ajute și alte doamn , să aducă soți necredincioși la lumină și să pedepsească iubitorii cu două fețe. La urma urmei, ca ele sunt – mii …

patria amantele

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente