Scurt pe doi despre cum s-a votat în SUA: O cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba, iar un moldovean a zburat peste vreo 5 state ca să realizeze că a luat cu el pașaportul român

O cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba, iar un moldovean a zburat peste vreo 5 state ca să realizeze că a luat cu el pașaportul român. Cel puțin asta povestește o moldoveancă pe o rețea de socializare.

Foto: UNIMEDIA

„Ca să vă descrețiți un pic frunțile în seara asta, câteva curiozități din Circumscripția 51. Adăugați în comentarii dacă mai aveți și voi:

- CEL MAI ÎNCURAJATOR MESAJ DE AZI DIMINEAȚĂ: "Ce-a fost mai ușor, a trecut."

- CEA MAI PRIETENOASĂ AFTERPARTY: NYC, Tavern29, unde pe parcursul întregii zile de 24 februarie lumea a venit să se salute și să bea o bere împreună, indiferent de preferințele politice.

- CEL MAI CONSOLIDAT VOT: o cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba în Portland

- CEL MAI SEMNIFICANT HASHTAG: #nufacaVașea. Băiatul a luat avionul, a zburat peste vreo 5 state în SUA ca să ajungă la o secție de votare ca acolo să realizeze că a luat cu el pașaportul roman în loc de cel moldovenesc

- CEL MAI TRIST ALEGĂTOR: a luat avionul din Miami spre o secție de vot, dar din cauza vremii avionul a fost redirecționat în timpul zborului spre un alt oraș din SUA, care nu avea secție de votare.

- CEA MAI MARE DISTANȚĂ PARCURSĂ PENTRU A VOTA ÎN 51: din St Lucia până în Ottawa.

- CEA MAI INOCENTĂ PRETENȚIE: De ce ați ales și Dvs. să invitați familia în musafirie tocmai acum, cu o săptămână înainte de alegeri?” se arată în postare.

UNIMEDIA precizează că în circumscripția din SUA Dumitru Alaiba a câștigat alegerile.


Pub