„Omul Anului 2018”: Cine sunt manageri de succes care vin din străinătate

Revista VIP Magazin a premiat cele mai de succes persoane din Republica Moldova, în cadrul tradiționalei galei “Omul Anului 2018”. Cu notoriul premiu s-au ales 60 de personalități din domeniul politic, business, management, societate, mass-media, cultură. Printre premianți, s-au regăsit și manageri din străinătate, care administrează cu succes companii cu renume internațional la noi în țară.

Foto: Vip Magazin

Feyruz Isayev, directorul companiei „Lukoil-Moldova”

Născut în orașul Gheokceai, Azerbaidjan, Feyruz Isayev respectă strict tradiția de a menține compania pe poziții de top pe piața produselor petroliere și a gazelor lichefiate din Republica Moldova. Acest lucru i-a adus mai mulți ani la rând titlul de „Omul Anului”.

Feyruz Isayev, directorul companiei „Lukoil-Moldova” / Sursa:Vip Magazin

Denis Zhogolev, directorul companiei Philip Morris Moldova

Denis Zhogolev, originar din orașul Tambov, Federația Rusă, are o experiență vastă de muncă în cadrul companiei Philip Morris International. Preluând managementul filialei din Moldova, el a beneficiat de o oportunitate unică: lansarea unei inovații revoluționare în industria tutunului și anume sistemul de încălzire a tutunului IQOS. Într-o perioadă scurtă, noua alternativă a țigaretelor clasice a fost acceptată rapid de către fumători, iar acest lucru demonstrează o dată în plus, că, pentru Denis Zhogolev și echipa lui, nu există lucruri imposibile.

Denis Zhogolev, directorul companiei Philip Morris Moldova / Sursa:Vip Magazin

Husnu Tayanc, manager general al Radisson Blu Leogrand Hotel

Husnu Tayanc s-a născut orașul Ankara, Turcia și conduce unul dintre hotelele de top din Republica Moldova. În 2018, Radisson Blu Leogrand Hotel a luat loc întâi la Gala Turismului și a fost gazda mai multor personalități importante precum prințesa Thailandei, Maha Chakri Sirindhorn și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. Printre obiectivele echipei se numără atragerea turiștilor străini și promovarea culturii Chișinăului.

Husnu Tayanc, manager general al Radisson Blu Leogrand Hotel / Sursa:Vip Magazin

Traian Nechifor, manager „Coca-Cola Hellenic”

Traian Nechifor vine de peste Prut și conduce echipa „Coca-Cola” din Republica Moldova. În 2018, compania s-a clasat în Top 10 angajatori din Republica Moldova. De asemenea, anul trecut, „Coca-Cola Hellenic” a preluat distribuția mai multor branduri importante de la noi din țară. Traian Nechifor recunoaște că cea mai valoroasă resursă în orice afacere este echipa.

Traian Nechifor, manager „Coca-Cola Hellenic” / Sursa:Vip Magazin


Pub