(video) Premieră europeană: Noul SUV urban Skoda Kamiq poate fi pus pe gaz direct din uzină

Cehii de la Skoda adaugă oficial un al treilea model în portofoliului european de SUV-uri: noul Skoda Kamiq.

La fel ca modelele de succes Kodiaq şi Karoq pe care deja le-am testat, denumirea Kamiq provine din limba poporului inuit care locuieşte în nordul Canadei și în Groenlanda, însemnând ceva care se potrivește perfect.

Foto: autoblog.md

Cu o tendinţă în creştere a SUV-urilor urbane, noul Kamiq combină perfect avantajele unui vehicul utilitar sportiv, cum ar fi garda la sol mai mare și o poziție ridicată pe scaunul şoferului, cu agilitatea unei mașini compacte. Şi cu un design emotiv, sisteme de asistență și de infotainment moderne, o cantitate generoasă de spațiu și numeroase caracteristici Simply Clever, noul Kamiq îndeplinește în mod egal nevoile atât unor familişti, cât şi a celor cu un stil de viaţă propriu.

Partea frontală a noului model se caracterizează printr-o grilă largă de radiator cu lamele duble și linii distincte pe capotă. Spoilerul frontal robust subliniază caracterul off-road al mașinii. Privit din lateral, este caracterizat de nişte roţi care pot avea jante cuprinse între 16-18 inci, iar împreună cu o capotă ridicată apare robust şi dinamic. Linia acoperişului şi garda la sol ridicată consolidează această impresie. Citeşte continuarea articolului pentru a afla mai multe detalii, pe AutoBlog.MD


Pub