Chiril Gaburici, mesaj de felicitare pentru contracandidatul său, socialistul Grigore Novac, cel care l-a învins în circumscripția nr. 31

Chiril Gaburici a venit cu primul său mesaj, după ce a pierdut șansa de a ajunge în viitorul Parlament. Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructurii a adus mulțumiri celora care l-au votat și l-a felicitat pe contracandidatul său, socialistul Grigore Novac, cel care l-a învins în circumscripția nr. 31.

Foto: UNIMEDIA

„Dragi prieteni! Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor buni din sectoarele Ciocana și Rîșcani pentru implicare și dorința de a mișca lucrurile înainte! Pentru fiecare vot de încredere acordat. Mulțumesc concurenților electorali și îl felicit pe Grigore Novac pentru victorie. Îmi doresc foarte mult să se implice cu adevărat și tot sufletul pentru a face viața oamenilor din circumscripția 31 mai bună! Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei din spatele meu pentru dăruire și încredere! Apreciez munca fiecăruia în parte! Am făcut o campanie frumoasă și mereu aproape de cei care contează cu adevărat - oamenii noștri buni!”, a scris Gaburici pe pagina sa de facebook.

UNIMEDIA amintește că pe circumscripția 31 au luptat Gaburici Chiril (PDM), Grigore Novac (PSRM), Liliana Nicolaescu (ACUM), Cuznețov Iurii (Șor), Ilie Crețu (PL), Mihai Cîrlig (Independent).


Pub