(video/foto) Irina Vlah, în pași de dans cu un urs: Ce surpiză i-au pregătit colegii bașcanului Găgăuziei, cu ocazia zilei sale de naștere

Irina Vlah își sărbătorește ziua de naștere. Bașcanul Găgăuziei împlinește astăzi 45 de ani. Astfel, cu ocazia aniversării, colegii au ținut să-i facă o supriză.

Un animator deghizat în urs, flori și baloane. Așa a fost întâmpinată Irina Vlah de colegi, care au surpins-o chiar în curtea casei sale.

Irina Vlah / Sursa:fb
Irina Vlah / Sursa:fb

Totodată și șeful statului, Igor Dodon, a ținut să scrie un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Am felicitat-o pe doamna Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, cu ziua de naștere! În această zi specială, i-am dorit din toată inima multă sănătate, fericire, viață lungă, bunăstare, împlinirea tuturor doleanțelor și noi realizări întru prosperarea Patriei noastre și a poporului.

Am menționat că doamna Vlah a dat dovadă de calități, cum ar fi cumpătarea, previzibilitatea, înțelepciunea și eficiența înaltă, care contribuie la dezvoltarea regiunii și la îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

Am apreciat foarte mult modul de abordare statală pe care îl promovează în determinarea domeniilor prioritare și ambițioase de dezvoltare nu doar a autonomiei, ci și a Republicii Moldova în ansamblu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa.

De asemenea, și liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, i-a transmis un mesaj de felicitare Irinei Vlah.

Zinaida Greceanîi / Sursa:fb

De menționat că Irina Vlah a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 2005, fiind aleasă de fiecare dată pe listele Partidului Comuniștilor.

După alegerile parlamentare din noiembrie 2014 din Republica Moldova, la prima ședință a noului Parlament întrunit, Irina Vlah a anunțat ca părăsește Partidul Comuniștilor, ramânând deputat independent. Și-a motivat gestul prin faptul că PCRM nu s-a apropiat destul de Federația Rusă.

La data de 15 aprilie 2015, Irina Vlah a fost învestită oficial în funcția de bașcan.

Ea este prima femeie care a juns în funcția de bașcan al UTA Găgăuzia.


Pub