Mesajul soției lui Ilan Șor, Jasmin: „Acum cu adevărat e la locul lui, printre 101 aleși ai poporului. Nu m-am îndoit de victoria soțului meu”

Renumita artistă din Rusia, Jasmin se bucură că soțul ei, Ilan Șor, a câștigat un loc în viitorul Parlament. Printro postare imensă pe facebook, cântăreața susține că primarul degrevat de Orhei acum „e cu adevărat la locul lui”.

Foto: agora.md

„În Republicii Moldova au fost organizate alegerile parlamentare, iar ţara şi-a ales viitorul în următorii câţiva ani. Sunt fericită şi mândră că locul unuia dintre cei 101 aleși ai poporului îl va lua soţul. În ultimele luni ale campaniei electorale, am simţit un sprijin foarte puternic din partea poporului (pentru care le mulţumesc tuturor!) sincer, nu m-am îndoit de victoria soţului meu în alegeri. A mers la asta de mult timp, mult şi, cel mai important, a lucrat eficient şi acum cu adevărat e la locul lui. Ilan nu dă promisiuni deşarte. Pe exemplul orașului Orhei, în care își îndeplinește funcția de primar, el a arătat deja nu în cuvinte, ci fapte, cum se poate schimba întreaga Moldova”, scrie Jasmin.

UNIMEDIA amintește că Partidul Șor este cea de-a patra formațiune parlamentară. După cum era de așteptat, Ilan Șor și Marina Tauber au câștigat în cele 2 circumscripții create în acest raion. Scorul bun din această regiune i-a adus partidului condamnatului Ilan Șor încă 5 mandate pe lista națională.


Pub