Două adolescente s-ar fi aruncat în gol
Social 26 februarie 2019, 17:39 | 1947

Două fete de 15 și 16 ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul al patrulea al unei clădiri aflate în construcție, de la marginea orașului Fălești. Nenorocirea s-a produs aseară și, potrivit primelor informații ale polițiștilor, ar fi vorba despre o tentativă de suicid. Adolescentele au suferit mai multe traumatisme și sunt în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Una dintre ele a fost operată la coloana vertebrală.

Polițiştii au fost anunțați de către un bărbat care trecea prin preajmă. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, bărbatul le-a spus fetelor să coboare, însă ele nu l-au ascultat și s-au aruncat de la înălțime, chiar sub privirile lui. Preliminar, ar fi vorba despre o tentativă de suicid, dar cauza acestui gest nu este cunoscută deocamdată, ne-au mai spus polițiștii. Inițial, victimele au fost transportate cu multiple fracturi la Spitalul Raional Fălești. Peste câteva ore, adolescenta de 15 ani a fost adusă cu Aviasan-ul la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, ne-a declarat șefa Secției Reanimare.

Potrivit medicului traumatolog Igor Cheptea, de la spitalul din Făleşti, cealaltă adolescentă, de 16 ani, a fost internată în Secția Chirurgie Urgentă a instituției medicale raionale până în această după-amiază. Și ea a suferit fracturi la coloana vertebrală, dar și la glezna dreaptă. Starea ei era gravă, dar stabilă, atunci când a fost transportată la Chișinău, ne-a mai spus medicul, care a adăugat că fetele nu sunt rude. Una dintre ele este dintr-un sat al raionului Fălești, iar alta este originară din oraș.

Opinia ta contează. Comentează!