(video) “Drift king”, nu alta. Învaţă de la preşedintele Turkmenistanului cum să derapezi

Președintele Turkmenistanului a demonstrat din nou lumii că este un pasionat al sporturilor cu motor şi este un adevărat “Drift king”.

Recent, dictatorul Gurbangulî Berdîmuhamedov a vizitat un centru al autosportului al Ministerului Afacerilor Interne local, acolo unde le-a arătat angajaţilor ce se poate face cu un Nissan 370Z cu 336 CP.

Vezi şi: (video) Preşedintele Turkmenistanului, filmat cum derapează cu un BMW M3

Potrivit agenției informaționale de stat din Turkmenistan care a montat filmuleţul de mai sus, președintele “a inspectat o nouă mașină sport Nissan, cu care, după pregătirile necesare, a demonstrat un nivel înalt de calificare, ca şi cel al unui pilot de curse experimentat”.

Amintim că în anul 2017, Ministerul Afacerilor Interne al Turkmenistanului a achiziționat noi “mașini de curse”, iar calitățile de conducere ale acestora au ajuns să fie verificate personal de către președintele țării. De asemenea, între timp, şeful statului a participat în mod repetat la toate tipurile de curse auto desfăşurate în acest stat și a câștigat în faţa unor piloți profesioniști.

Vezi şi: (video) Renumitul Chris Forsberg a venit cu un Nissan 370Z într-un cimitir de maşini pentru a face show

În 2018, Gurbangulî Berdîmuhamedov a participat şi în curse cu maşini de raliuri, unde, fără nici o îndoială “s-a dovedit a fi mai norocos decât alţi piloţi”. De asemenea, s-a anunţat că liderul turkmen şi-a făcut un SUV de curse chiar în baza ideilor sale şi l-a testat pe nenumărate poligoane.

Gurbangulî Berdîmuhamedov este de profesie medic stomatolog şi a ajuns la cârma ţării în februarie 2007.

Vezi şi: O nouă teroare pentru şoferii din Turkmenistan! Li se ridică maşinile dacă au plăcuţe cu numărul 77

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/