Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.02.2019

Vlad Plahotniuc: Partidul Democrat este gata să înceapă negocierile pentru a crea o majoritate parlamentară şi un guvern funcţional, care să îndeplinească angajamentele asumate faţă de cetăţeni

Vlad Plahotniuc: Partidul Democrat este gata să înceapă negocierile pentru a crea o majoritate parlamentară şi un guvern funcţional, care să îndeplinească angajamentele asumate faţă de cetăţeni

Rezultatul obţinut de Partidul Democrat din Moldova în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 este unul foarte bun, pe măsura muncii depuse. Aprecierea vine din partea preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a declarat că prin acest rezultat oamenii au acordat multă încredere echipei PDM.

”Mulţumesc tuturor cetăţenilor care au votat Partidul Democrat, membrilor şi simpatizanţilor noştri din toată ţara şi de peste hotare. Împreună vom continua să dezvoltăm Moldova. Mulţumiri speciale, profunde, adresez pământenilor mei din circumscripţia 17, care mi-au acordat o încredere uriaşă, peste 72 la sută, care m-a impresionat foarte tare şi mă obligă enorm în raport cu ei”, a spus preşedintele PDM, astăzi, în cadrul unui briefing de presă. 

Liderul democrat a avut doar cuvinte de apreciere atât pentru democraţii care s-au clasat pe primul loc în alegerile din circumscripţiile uninominale, cât şi pentru colegii care nu au obţinut rezultatul maxim, dar au muncit mult, contribuind considerabil la procentul înalt al Partidului Democrat pe ţară.

Vlad Plahotniuc a ţinut însă să felicite toate partidele care au participat în alegeri, subliniind că, dincolo de competiţia firească, este important să fie lăsate în urmă supărările din trecut şi toţi să privească în faţă, spre nevoile si aspiraţiile cetăţenilor. În acelaşi timp, Vlad Plahotniuc a anunţat că Partidul Democrat este gata să înceapă negocierile cu partidele si cu independenţii care obţin mandate în Parlament, pentru a le oferi cetăţenilor o majoritate parlamentară şi un guvern funcţional, astfel încât să  înceapă cât mai repede îndeplinirea angajamentelor asumate în faţa alegătorilor. În acest sens, preşedintele PDM a spus că democraţii sunt disponibili să aibă prima discuţie chiar zilele acestea.

”Vrem să participăm la negocieri responsabile, deci vom merge la aceste negocieri cu un obiectiv foarte clar, acela de a continua lucrurile bune pe care am început să le facem pentru cetăţeni şi de a continua dezvoltarea şi modernizarea Moldovei pe modele existente de succes. Noi nu avem orgolii, resentimente, prejudecăţi. Noi vom pune în prim-plan nu diferenţele doctrinare, dar mai presus de orice interesul cetăţenilor noştri, pentru a oferi oamenilor o guvernare competentă, aptă să le facă viaţa mai bună. Oamenii vor fapte, nu vorbe!”, a punctat preşedintele PDM.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus