(video) Premieră mondială: Atrăgătoarea nouă generaţie Peugeot 208 – acum şi în variantă electrică

Într-un segment B care tinde din ce în ce mai mult spre standardizare, în detrimentul noțiunilor cum ar fi plăcerea sau tinerețea, brandul Peugeot se identifică prin introducerea noii generaţii a compactei 208. Chiar de la momentul lansării, marca franceză pune la dispoziţie şi trei opțiuni diferite de propulsie: electrică, pe bază de benzină sau motorină.

Foto: autoblog.md

Acest nou Peugeot 208, care se potrivește perfect în strategia companiei de cucerire a pieţei, se distinge prin designul său care este orientat spre tineri şi spre cei energetici. În plus față de stilul original, distinctiv, automobilul introduce o nouă generație a PEUGEOT i-Cockpit, inclusiv un head-up display 3D și nenumăraţi asistenţi de conducere, care de obicei se găsesc pe vehiculele din segmente mai superioare.

Noul Peugeot 208 este făcut pe baza platformei de ultimă generație a grupului PSA – CMP – care se va găsi şi pe noua generaţie Opel Corsa. După cum sugerează și denumirea, platforma CMP este adaptabilă în termeni de dimensiuni și variante de motor. Găzduirea tuturor surselor de energie populare le va permite clienților să selecteze tipul preferat de tren de rulare, fie cu un motor cu ardere internă tradițională (benzină sau motorină), fie un motor electric. Află mai multe din articolul complet pregătit de colegii de la AutoBlog.MD


Pub