(foto) Noul TECHART GTstreet RS – un Porsche 911 Turbo S cu tuning de aproape 150000 de euro

Atelierul de tuning TECHART a pregătit pentru a prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul său punct de referință în segmentul super sport. Noul TECHART GTstreet RS este un proiect bazat pe modelul 911 Turbo S de generaţie anterioră şi va exista în doar 10 exemplare.

Foto: autoblog.md

Automobilul performant a primit un nou bodykit cu proprietăţi aerodinamice avansate, format din mai multe panouri realizate inclusiv din fibră de carbon forjată cu textură expusă la vedere. Acesta permite o accelerarea laterală remarcabilă și oferă un nivel ridicat de siguranță de conducere la toate vitezele.

Bara de protecţie frontală cu un spoiler din carbon și cu o buză activă optimizează fluxul de aer la coolerele cu apă și ulei prin prize suplimentare și o priză de aer centrală. Benzile LED sunt încadrate în nişte cadre de aer din carbon, care arată izbitor. Prizele de aer poziționate lateral oferă o forță de tracțiune suplimentară și afectează pozitiv coeficientul de rezistenţă. Află mai multe detalii interesante şi află ce dinamică are, pe AutoBlog.MD


Pub