Mesajul emoționant al mamei lui Renato Usatîi, după înfrângerea în alegeri a formațiunii care o conduce fiul său: „Îl iubim pe fiul nostru și sperăm că acest lucru îl va ajuta să treacă peste această durere”

Larisa Usatîi, mama liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook, după alegerile parlamentare de ieri, 24 februarie, în care formațiunea condusă de fiul său nu a câștigat nici un mandat în viitorul Legislativ.

Foto: UNIMEDIA

„Îmi pare foarte rău pentru sănătatea pierdută a fiului meu. Îmi pare foarte rău pentru visele lui distruse și pentru credința în bunătate și decență. În cap îmi sună vorbele lui: Mama, visul meu este să fac pe toți oamenii fericiți în Moldova. Știam că foarte periculos, dar am înțeles că nu am dreptul să ucid visul luidespre care a scris în școală!

Numai noi știm ce prin ceam trecut toți acești ani: nopți fără somn, amenințări, umilințe, cazuri penale, dar am crezut și probabil că am așteptat ca ei să fie complet distruși de cei care au crezut astfel!

Este un om rar, un om bun de la Dumnezeu nu este chiar meritul nostru, dar oamenii nu au înțeles ...

Dar nu mă dezamăgesc, fiecare are problemele sale...

Chiar dacă vreoo persoană înțelege durerea noastră, mulțumesc!

Îl iubim pe fiul nostru foarte mult și sperăm că acest lucru îl va ajuta să treacă peste această durere ...”, a scria Larisa Usatîi pe pagina sa de facebook.

UNIMEDIA amintește că formațiunea „Partidul Nostru” a pierdut Bălțiul în circumscripții uninominale. Potrivit datelor de la CEC, doi candidați din partea PSRM au luat cel mai mare rezultat.


Pub